CHEYENNE SOL Nova Unlimited

CHEYENNE SOL Nova Unlimited

1,218.80
Počisti

NAJBOLJ TIH TATTOO PEN NA SVETU *Tiho delovanje nizko vibracijskih strojev pod kotom v kombinaciji z vodljivostjo peresa. *Stacionarni način za konstantno frekvenco udarcev za vse sloge tetovaže. *Zanesljivo, dolgotrajno delovanje zahvaljujoč najnovejši tehnologiji motorjev BLDC. *Široka frekvenčna pasovnost od revolucionarno nizkih 25 Hz do 150 Hz. *Hod 3,5 mm ali 4,0 mm *Dober stroj tako za linije kot senčenje. *Združljiv z oprijemnimi ročaji Ergo One Inch in Ergo Round. *Brezstopenjsko nastavljiva globina igle (0 - 4,0 mm / 0 - 0,16 palca). *Povezava prek vrtljivega priključka, zagotavlja največjo svobodo gibanja, inovativna kletka za vtičnico zagotavlja optimalno zaščito za vtično povezavo. *Zaviranje kolutov proti nenamernemu odrivanju peresa. *Enostavna za zaščito. *V kompletu sta dve zamenljivi bateriji. *Baterija zdrži minimalno 5 delovnih ur. Izdelano v skladu z medicinskim standardom (ISO 13485). Izdelano v Nemčiji. 1 leto garancije.    

Več informacij

Opis

Cheyenne SOL Nova Unlimited je nov tattoo strojček z zanesljivim in ​​trpežnim motorem BLDC, deluje v ustaljenem načinu – zagotovilo za konstantno moč in frekvenco  v vseh situacijah. SOL Nova Unlimited omogoča delovne frekvence do 25 Hz, kar je kot nalašč za delo s pikami in tehnikami senčenja (pepper shading). Zaradi zelo kratke konstrukcijske oblike je dobro uravnoteženo in manj težko, zato je primerno tudi za umetnike z manjšimi rokami.

NAJBOLJ TIH TATTOO PEN NA SVETU

*Tiho delovanje nizko vibracijskih strojev pod kotom v kombinaciji z vodljivostjo peresa.
*Stacionarni način za konstantno frekvenco udarcev za vse sloge tetovaže.
*Zanesljivo, dolgotrajno delovanje zahvaljujoč najnovejši tehnologiji motorjev BLDC.
*Široka frekvenčna pasovnost od revolucionarno nizkih 25 Hz do 150 Hz.
*Hod 3,5 mm ali 4,0 mm
*Dober stroj tako za linije kot senčenje.
*Združljiv z oprijemi-ročaji Ergo One Inch in Ergo Round.
*Brezstopenjsko nastavljiva globina igle
*Povezava prek vrtljivega priključka, zagotavlja največjo svobodo gibanja, inovativna kletka za vtičnico zagotavlja optimalno zaščito za vtično povezavo.
*Zaviranje kolutov proti nenamernemu odrivanju peresa.
*Enostavna za zaščito.
*V kompletu sta dve zamenljivi bateriji.
*Baterija zdrži minimalno 5 delovnih ur.

Izdelano v skladu z medicinskim standardom (ISO 13485).
Izdelano v Nemčiji. 1 leto garancije.

Dodatne informacije

hod

3.5 mm, 4.0 mm

sorodni izdelki